Nota inschrijving interclub

Nota inschrijving interclub

https://www.tclanaken.be/images/userfiles/TCL.JPG    

Inschrijving Interclub-competitie.

Beste tennisliefhebber,

 

Aangezien de Tennis Vlaanderen ons vraagt de lijsten op tijd in te leverenen er dit jaar heel wat veranderde mbt de klassementen en interclubreeksen, vragen we dit jaar uitzonderlijk om voor 31/12/18 in te schrijven.

Iedereen weet ondertussen dat NIEMAND kan ingeschreven worden op de interclublijst indien zijn lidgeld niet betaald is. Lees dus zeker ook hoe je tijdig je lidmaatschap kan verlengen.

U kan inschrijven via het inschrijvingsformulier op onze website www.tclanaken.be , indien u vragen heeft gelieve te mailen naar interclub@tclanaken.be

Rechtstreekse link naar het inschrijvingsformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyS1eCkf-fgICAHDU-a0yTYuD9kC-g8PfVdiGA5m6t8VtfCA/viewform De reeksen voor 2019 zijn de volgende:

De reeksen voor 2019 zijn de volgende:

Geef ook steeds aan of  je als vaste dan wel reservespeler wil fungeren. Indien je je opgeeft als vaste speler gaan wij er ook van uit dat je in 90% van de gevallen kan spelen

Mocht je zelf al een ploegje samengesteld hebben (enkel mogelijk in de reeksen voor volwassenen), geef dit dan op bij de opmerkingen en duidt ook je kapitein aan.

 Klik hieronder om naar het inschrijvingsformulier te gaan:

inschrijving

Sportieve groeten,

De competitiecommissie