JEUGD

Hallo jeugd en achterban!

“We zijn een recreatieve club, waar competitie zijn plaats heeft,en waar het kind kind kan zijn.”

Tennis Vlaanderen heeft de inspanningen van de club nogmaals beloond met het label Jeugdvriendelijke Tennisclub 2017 en bovendien aangevuld met het label Erkende Kidstennisschool! Om dit binnen te halen moet de jeugdwerking aan een aantal richtlijnen en kwaliteitscriteria voldoen. Een mooie waardering voor geleverde inspanningen. Met dank aan de inzet van  ouders, trainers, vrijwilligers, sympathisanten,... en natuurlijk onze eigen jeugd!

Via deze pagina willen we jullie wegwijs maken in wat er allemaal reilt en zeilt rond onze jeugd. Zijn er vragen, willen jullie een toffe enige echte Deucy-hoodie kopen of willen jullie gewoon een babbeltje slaan in plaats van een balletje, spreek ons gerust aan! Jullie kunnen ons treffen op de club of bereiken via de facebookpagina of jeugd@tclanaken.be  Bij de link jeugdcommissie vinden jullie wie we zijn.

Mogen we je tenslotte nog vragen de trainers een seintje te geven wanneer je niet naar de les kan komen. Contactnummers staan op onderstaande link.

Volg ook onze tweets op de welkom pagina. Zij geven aan wanneer zomer-trainingen worden afgelast omwille van het weer.

Wil je nog meer te weten komen? Klik door op de linken hiernaast!

Samen geven we er een lap op!

Veel tennisplezier!