Winterlessen

Winterlessen,

Beste spelers, ouders,

We bereiden ons stilaan voor op het winterseizoen. En dus staan de inschrijvingen voor de winterlessen weer voor de deur. Het lesaanbod is online geplaatst en je kan dus vanaf nu inschrijven voor de winterlessen. Om te kunnen inschrijven heb je je lidnummer en wachtwoord van Tennis Vlaanderen nodig. Ken je je lidnummer en wachtwoord niet meer, dan kan je dit opvragen via deze link. Het is eveneens mogelijk om in te loggen met het e-mailadres dat gekend is bij Tennis Vlaanderen i.p.v. het lidnummer.

OPGELET: wie les volgt bij Tennisschool TC Lanaken, is verplicht om ook lid te zijn bij onze club TC Lanaken. Er zal, indien het lidmaatschap voor 2018 nog niet werd vernieuwd, automatisch een abonnement worden aangemaakt bij de club. Je zal hiervoor ook een aparte mail ontvangen. Meer info over de tarieven voor lidgeld, zie deze link

 

Gelieve dit formulier volledig te lezen!!!

De inschrijving is pas geldig na betaling van het lesgeld!!!

En bij betaling van het lidmaatschap !!!(indien vereist)

 

Op maandag 1 oktober 2018 zullen de winterlessen van start gaan.

De lessenpakketten omvatten een reeks van 23 tennislessen.

De lessen eindigen in principe op 29 maart 2019.

Er wordt geen les gegeven in volgende periode:

  • 1 en 2 november
  • 25 december t.e.m. 1 januari
  • 2 maart t.e.m. 8 maart

Voor de ouders van de kidstennissers:

Kies de juiste kleur om in te schrijven. Je kan je steeds bevragen bij je trainer of via lessen@tclanaken.be . Voor deze kleuren zal er gewerkt worden met blokken. Dit betekent dat je beschikbaar moet zijn voor bepaalde blokken op zaterdag en/of woensdag. Zo kan de kwaliteit van de trainingen optimaal verlopen.

Voorwaarden om deel te nemen:

  • U dient lid te zijn van Tennisclub Lanaken om deel te nemen aan de zomerlessen.
  • De inschrijving dient te gebeuren vóór 3 augustus 2018.
  • TCL dient de lesgelden te ontvangen vóór 20 september 2018. (Rekening wordt na indeling toegestuurd.)

 

Indeling:

▪ De indeling gebeurt op basis van de niveaus van de deelnemers, (in overleg met de trainers). Wij trachten zoveel mogelijk homogene groepen te maken!

▪ Bij de indeling van de jeugd zal er voorrang gegeven worden aan die kinderen die naast de lessen ook regelmatig vrij tennissen. Aangezien tennislessen slechts een aanvulling zouden moeten zijn op de uren die men tennist.

▪ Ingedeelde groepen kunnen niet meer gewijzigd worden indien ze volgens hun inschrijving beschikbaar zijn.

▪ ! Indien de beschikbaarheid beperkt is, is de kans tot indeling vanzelfsprekend ook kleiner.

 Betaling:

▪ Gelieve de betaling van de lessen over te schrijven op rekening van Tennisclub Lanaken: IBAN nr: BE80 4532 0682 2177, BIC-adres KRED BE BB met de gestructureerde mededeling of ‘winterles 2018 naam deelnemer’. 

 

Eventuele terugstorting:

▪ De eventuele spelers die inschreven en betaalden, maar niet ingedeeld werden zullen voor 15 januari 2019 hun geld terug ontvangen.

▪ Indien na indeling blijkt dat er op één baan met meer spelers wordt getraind dan voorgeschreven volgt naar ratio een terug storting van het teveel betaalde lesgeld.

▪ Indien u zich na indeling terugtrekt en er geen gepaste vervanging gevonden wordt, zullen er geen gelden teruggestort worden.

Eventuele extra kosten:

▪ Indien na indeling blijkt dat er op één baan met minder spelers wordt getraind dan voorgeschreven zullen hiervoor naar ratio, extra kosten in rekening worden gebracht. Door in te schrijven voor de zomerlessen gaat men akkoord met deze mogelijke extra kosten.

 Hoe weet ik wanneer ik moet spelen:

  • Jullie krijgen uiterlijk tegen 5 september 2018 via tennis vlaanderen de indeling toegestuurd. Mochten jullie geen mail ontvangen hebben, gelieve dan contact op te nemen via lessen@tclanaken.be of telefonisch contact op te nemen met Crayebeckx Mariet 0485 27 62 12.

Vooruitkijkend naar een leuk winterseizoen geven wij alvast veel sportieve groeten,

 

Mariet en het trainersteam